Jogi nyilatkozat

Adatvédelem és felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek - Szerzői jogok

A drszapary.hu oldal teljes terjedelmében a NEURO-OPHT Bt. valamint partnereinek szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az oldalon található fotók, képek, videók, oktatási anyagok is a tulajdonunkat képezik, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki.

 

Anonim adatok gyűjtése és feldolgozása

Amennyiben oldalunkat megtekinti, úgy kizárólag anonim adatokat rögzítünk. Tehát úgy tekintheti meg az oldalunkat, hogy személyét, személyes adatait nem kell felfednie előttünk. Ezeket az információkat statisztikai célból rögzítjük és értékeljük ki, annak érdekében, hogy oldalunkat folyamatosan továbbfejleszthessük, az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, valamint nem tesszük közzé

 

Fontos figyelmeztetés

Kijelentjük, hogy a rendszerünkben található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. A NEURO-OPHT Bt. semmilyen felelősséget nem vállal az oldalainak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért.